luni, 3 decembrie 2007

Stiri trulyluly

Cuprins de mahnire la auzul vestii ca PD a fuzionat cu PLD, premierul Tariceanu a anuntat astazi la cinci ca va demisiona maine dupa 12 minute. Parlamentul a reactionat subit, votand cu majoritate covarsitoare o lege care sa-l oblige pe Tariceanu sa mai ramana la Palatul Victoria cel putin pana se vor organiza alegeri, astfel incat parlamentarii sa-si mai pastreze privilegiile ocrotite cu atata grija de premier.

Astazi in jurul pranzului marea piramida metalica din Piata Unirii a inceput sa se incline periculos spre stanga. Acest lucru nu a cazut bine marelui Pietrar de Videle, care se stie, este de dreapta. Ca urmare, acesta a anuntat ca va mari productia de piatra concasata pentru a pune o proptea schelei cu beculetze care pune in pericol viata cetatenilor de bine si gura casca. Specialistii in constructii estimeaza ca va fi nevoie de o cantitate de piatra in valoare de cel putin un milion de lei noi, care vor constitui un nesperat cadou de Craciun pentru marele Pietrar.

Cetatenii nedumeriti si oarecum speriati au semnalat aparitia pe plaiurile mioritice a unui super erou de factura neobisnuit de fiscala. Astfel se pare ca acest erou care isi spune Puiu TRULYLULY apare pe neasteptate si face fapte bune. Rapoarte neoficiale ne spun ca Puiu TRULYLULY a sosit calare pe un magar putrezit resuscitat in urma unui grav accident de tren si a salvat de la viol doua babe chioare, a reusit sa impiedice prabusirea unui microbuz cu navetisti din Republica Moldova si a oprit personalul de Mangalia in care operau doua duzini de hoti de buzunare, coborandu-i pe toti in camp si improscandu-i cu rusinea magarului. Martorii oculari ne spun ca acest erou are infatisare de pui de Crevedia, de unde se pare ca isi trage obarsia, iar magarul are un miros fetid. In urma acestor fapte de mare bravada ale Puiului, televiziunile noastre centrale au inceput sa se ingrijoreze, intrucat jurnalele lor de doi bani nu mai au continut, lumea cerand in continuare babe violate si reclame la iaurt cu dioxina. Institutele dependente de masurarea audientei au constatat ca bravada lui Puiu TRULYLULY nu reuseste sa capteze interesul telespectatorilor la fel ca moartea caprioarelor si bataile dintre clanurile de iepuri mafioti ce impanzesc redactiile de stiri la orice ora. In urma acestor scaderi de rating este foarte probabil ca producatorii de iaurt cu dioxina sa-si retraga spoturile, reorientandu-se catre canale mai largi cu emisiuni elodioase la adresa politistilor strengari.

Niciun comentariu:

 
KissTop.ro - Topul tau online